Σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Είμαστε η μόνη σχολή υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη που με τη φυσική μας παρουσία σε όλα τα γήπεδα του νομού Θεσσαλονίκης (Θέρμης, Αμπελόκηπων, Καλαμαριάς, Νέαπολης, Καυτανζόγλειο, Στάδιο Λαγκαδά) έχουμε την πλήρη ευθύνη για την δομή, το περιεχόμενο καθώς και υλοποίηση της προπόνησης. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα των μαθητών με καθημερινές προπονήσεις όλες τις μέρες τις εβδομάδας (και Κυριακή) ώστε οι μαθητές να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε χρόνο μετακινήσεων, καθώς και να εκμεταλλευτούν τον ιδιαίτερα χρήσιμο ελεύθερο χρόνο του Σαββατοκύριακου.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο γυμναστήριο που λειτουργεί μόνο για τις ανάγκες των εκπαιδευόμενων.

Το γυμναστήριο διαθέτει σύγχρονα όργανα γυμναστικής με διεθνής πιστοποίηση λειτουργίας και άριστες συνθήκες άσκησης για αρχάριους και προχωρημένους. Βρίσκεται 5′ από το Καυτανζόγλειο και άμεσα προσβάσιμο είτε με αστική συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο μέσω του περιφερειακού, γεγονός που βοηθάει τη συνδυαστική προπόνηση σε γήπεδο και γυμναστήριο, κάτι που είναι μοναδικό στο χώρο της αθλητικής προετοιμασίας.

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Γήπεδο Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΠΘ

Ένα γήπεδο με άριστες εγκαταστάσεις, η χρήση του οποίου γίνεται με την έκδοση ετήσιας κάρτας χρήσης. Το γήπεδο διαθέτει άριστο προπονητικό στίβο κατάλληλο για τη διδασκαλία αρχαρίων, δύο σκάμματα μήκους, στρώμα για ύψος, και 5 βαλβίδες ρίψεων. Μπορεί να εξυπηρετήσει ιδανικά τις περιοχές Χαριλάου, Καλαμαριάς, Θέρμης, Πυλαίας, Πανοράματος, Βασιλικών, Περαίας, Επανομής, Τριλόφου, Αγ. Παρασκευής, Ραιδεστού λοιπών περιοχών δήμου Θέρμης, Θερμαϊκού και των κοντινότερων της Χαλκιδικής.

 

Αναλαμβάνουμε την αθλητική προετοιμασία για τα αγωνίσματα και την προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ

για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα στο γήπεδο της Θέρμης (ΤΕΦΑΑ).

Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς

Το γήπεδο του Απόλλωνα, βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς και δυστυχώς παρά το ιδανικό της τοποθεσίας του, διαθέτει έναν σκληρό στίβο (κατάλληλο για προχωρημένους αθλούμενους) και ένα σκάμμα μήκους. Η έλλειψη βαλβίδας ρίψεων καθιστά αδύνατη την προπόνηση του αγωνίσματος της σφαίρας.

 

Αναλαμβάνουμε την αθλητική προετοιμασία για τα αγωνίσματα και την προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ

για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Κέντρο

Καυτανζόγλειο Στάδιο

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, αφού, παρόλο που βρίσκεται στις παρυφές τις πόλης της Θεσσαλονίκης, απέχει μόλις 2.5 km από το κέντρο της πόλης. Επίσης βρίσκεται δίπλα στη σημαντικότερη σύνδεση της Περιφερειακής οδού με το κέντρο της πόλης. Το συγκρότημα του σταδίου περιλάμβανει:

  • Το κεντρικό Στάδιο (γίνονται εργασίες αντικατάστασης του στίβου)
  • Το βοηθητικό γήπεδο διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο στίβο 8 διαδρομών, με 4 σκάμματα μήκους και δύο στρώματα ύψους
  • Το προπονητήριο ρίψεων με 3 βαλβίδες για σφαιροβολία
  • Κλειστό προπονητήριο με 4 διαδρόμους 117 μέτρων και 1 σκάμμα για μήκος

 

Αναλαμβάνουμε την αθλητική προετοιμασία για τα αγωνίσματα και την προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ

για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Γυμναστήριο

Η ανάγκη να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη λύση συνδυαστικής προπόνησης, καθώς και τα σωματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι έφηβοι λόγω της ολοένα και μικρότερης δραστηριότητας κατά τα παιδικά χρόνια, μας οδήγησαν στην δημιουργία αυτού του χώρου.

 

Το ιδιωτικό γυμναστήριο βρίσκεται στην Άνω Τούμπα, μόλις 5′ από το καυτανζόγλειο, και εύκολα προσβάσιμο είτε με αστική συγκοινωνία, είτε με αυτοκίνητο μέσω περιφερειακού.

 

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα ολοκαίνουρια όργανα γυμναστικής, ελεύθερα βάρη και χώρο για functional training (ότι πιο σύγχρονο και ουσιαστικό για τους υποψηφίους) είναι σχεδιασμένο για οποιαδήποτε ανάγκη και δυσκολία αντιμετωπίζουμε:

 • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης για την βελτίωση των επιδόσεων
 • Ορθότερη ένταξη ειδικών πληθυσμών στο αθλητικό πρόγραμμα της προετοιμασίας
 • Αποκατάσταση τυχών προϋπάρχοντος ή νέου τραυματισμού

 

Με το γυμναστήριο καθημερινά διαθέσιμο καμία προπόνηση δεν χάνεται λόγο καιρικών συνθηκών ή κλειστών γηπέδων

Δυτική Θεσσαλονίκη

Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων

Το δημοτικό στάδιο Αμπελόκηπων είναι ο πυρήνας αθλητισμού για τη δυτική Θεσσαλονίκη. Διάθετει στίβο 8 διαδρόμων, 2 σκάμματα μήκους και 2 βαλβίδες για σφαιροβολία. Εντός του σταδίου υπάρχει το κλειστό προπονητήριο «Αναστασία Κελεσίδου», το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατά τους χειμερινούς μήνες. Το προπονητήριο διαθέτει 8 διαδρόμους 120 μέτρων, 1 σκάμμα μήκους και στρώμα για το αγώνισμα του άλματος σε ύψος. Επίσης εντός του σταδίου υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής.

 

Αναλαμβάνουμε την αθλητική προετοιμασία για τα αγωνίσματα και την προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ

για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα στο Στάδιο των Αμπελόκηπων.

Δημοτικό Στάδιο Νεαπόλης

Το δημοτικό Στάδιο της Νέαπολης, είναι πιο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο της πόλης. Διαθέτει ένα ολοκαίνουριο εξαιρετικής ποιότητας ταρτάν 6 διαδρόμων, 2 σκάμματα μήκους και στρώμα για το αγώνισμα του ύψους.

 

Αναλαμβάνουμε την αθλητική προετοιμασία για τα αγωνίσματα και την προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ

για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα στο στάδιο της Νέαπολης (Στρεμπενιώτη).

Στάδιο Λαγκάδα

Το δημοτικό Στάδιο Λαγκάδα, είναι ανακαινισμένο το 2012. Διαθέτει ένα εξαιρετικής ποιότητας ταρτάν 6 διαδρόμων, 2 σκάμματα μήκους καθώς και χώρο ρίψεων.

 

Αναλαμβάνουμε την αθλητική προετοιμασία για τα αγωνίσματα και την προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές, Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό Σώμα στο στάδιο του Λαγκάδα.

Εθνικό Κολυμβητήριο

Το Εθνικό κολυμβητήριο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, απέναντι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), σε απόσταση 500m απο το Καυτανζόγλειο. Βρίσκεται δίπλα στη σημαντικότερη σύνδεση της Περιφερειακής οδού με το κέντρο της πόλης. Οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου περιλάμβανουν:

  • Εξωτερική πισίνα 50m, όπου πραγματοποιείται και η εξέταση του αγωνίσματος
  • Εσωτερική πισίνα 25m, για τους χειμερινούς μήνες
  • Κλειστή πισίνα εκμάθησης