ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: Νέα αλλαγή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών

ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: Νέα αλλαγή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών

Νέα αλλαγή στην ημερομηνία για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών

Νέα αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής για τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως θα ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στις σχολικές μονάδες Λυκείων της επικράτειας και του εξωτερικού.

Όπως είχε ανακοινωθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ θα διενεργούνταν για πρώτη φορά φέτος την περίοδο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου. Ωστόσο νέα ανακοίνωση φαίνεται πως θα έρθει τις επόμενες μέρες. Μετά από σχετική αίτηση του Υπουργείου Παιδείας προς το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για μεταβολή των ημερομηνιών διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων για της εισαγωγή σπουδαστών στα ΑΣΕΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, ΑΣΣΥ, αποφασίστηκε η μεταφορά εκ νέου της ημερομηνίας διεξαγωγής τους την άνοιξη του 2022.

Είμαστε οι μόνοι που Εγγυόμαστε την Επιτυχία σου ακόμα και σε διάστημα 4 ΜΗΝΩΝ

αθλητική προετοιμασία στρατιωτικές σχολές τεφαα αστυνομία πυροσβεστική λιμενικό Toloudis Sports Coach

αλλαγή προκαταρκτικές εξετάσεις αθλητική προετοιμασία στρατιωτικές σχολές τεφαα

Οι μαθητές τις Β και Γ λυκείου που στοχεύουν σε αυτές τις σχολές, ξεκίνησαν την αθλητική τους προετοιμασία από το καλοκαίρι με σκοπό να είναι έτοιμοι το Φθινόπωρο, ωστόσο με αυτή την αλλαγή έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν και να επιτύχουν τα όρια στις αθλητικές δοκιμασίες. Αυτή η απρόσμενη αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τις προκαταρκτικές εξετάσεις ανατρέπει το χρονοδιάγραμμα των μαθητών οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο προπονήσεων μέσα στο καλοκαίρι.

Κατά συνέπεια απ’ όσα όλα δείχνουν οι νέοι σπουδαστές των ΑΣΕΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ και ΑΣΣΥ που θα εισαχθούν τον Σεπτέμβριο του 2022, θα εξετασθούν της άνοιξη του 2022 και συγκεκριμένα την περίοδο Μαρτίου- Απριλίου.

Παρά τη σύγχυση και τις συνεχόμενες αλλαγές, φαίνεται πως η νέα εξέλιξη χαίρει αποδοχής από γονείς και μαθητές. Ευχόμαστε οι όποιες αλλαγές γίνονται να λειτουργήσουν εν τέλη προς όφελος των παιδιών, και να βοηθήσουν τους υποψήφιους να πετύχουν το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ολική ή μερική αναπαραγωγή του άρθρου επιτρέπεται μόνο με την αναφορά του συντάκτη ή του παρών ιστότοπου.