Βασίλης Τολούδης Αθλητική Προετοιμασία

Βασίλης Τολουδης toloudis sports coach αθλητικη προετοιμασια στρατιωτικές σχολές αστυνομικές αστυνομία στρατός πυροσβεστική λιμενικό σώμα τεφαα σεφαα θεσσαλονικη

Δύο γενιές γυμναστών

| 40 χρόνια οικογενειακής παράδοσης

Προέρχομαι από αθλητική οικογένεια και είμαι μεγαλωμένος μέσα σ’ ένα περιβάλλον που τα ιδανικά του αθλητισμού ήταν βαθιά ριζωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ανήλικης ζωής μου. Γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκου Τολούδη και της Ευανθίας Κερεμιτζόγλου συνταξιούχου καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και πρώην παίκτριας του βόλεϋ επίσης του Άρη Θεσσαλονίκης. Αδερφός μου ο Θανάσης Τολούδης πρώην επαγγελματίας παίκτης του βόλλευ και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Ένας καλός προπονητής

| γεννιέται από έναν μορφωμένο πρωταθλητή

Ασχολήθηκα από πολύ μικρός με τον αθλητισμό δοκιμάζοντας διάφορα αθλήματα, αλλά η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με έφτασε να αγωνιστώ σε επαγγελματικό επίπεδο έχοντας αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις στο ενεργητικό μου. κατασταλαγμένος πως η αγάπη μου για τον αθλητισμό, δεν ήθελα να μείνει μόνο σε παικτικό επίπεδο, ήξερα από το δημοτικό κιόλας πως όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γυμναστής. Θαύμαζα το πως ένας προπονητής μπορεί να μαθαίνει σε τόσα παιδιά μια κίνηση, μια συμπεριφορά, κανόνες και πάνω απ’ όλα να λειτουργούν σαν ομάδα. Με αυτό στο μυαλό μου μέχρι και τη στιγμή που συμπλήρωσα το μηχανογραφικό μου, μία ήταν η επιλογή |ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης|. Και τα κατάφερα, αποδεικνύοντας πως όταν κάτι το αγαπάς πολύ, η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Έχοντας ως πρότυπο τον πατέρα μου που αγωνίζεται μέχρι τώρα στα 65 του χρόνου, αλλά πολύ περισσότερο τις αρχές που διάγει ο αθλητισμός συνεχίζω σε ερασιτεχνικό πλέον επίπεδο τον αθλητισμό.

Στις εισαγωγικές εξετάσεις του 2005 κατέκτησα το πανελλήνιο ρεκόρ βαθμολογίας με 59 μονάδες και μέσο όρο 19,67, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή μου στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης ως ο 1ος φοιτητής.

ΜΑΘΗΤΕΣ

716

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΤΩΝ

11

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

280

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

94

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

379

ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ

3
τολούδης βασιλης toloudis sports coach

Όταν πιστέψεις πως τα ξέρεις όλα,

| τότε θα έχεις σταματήσει να εξελίσσεσαι

Από τα πρώτα χρόνια μου ως φοιτητής ασχολήθηκα σε ακαδημαικό αλλά και πρακτικό επίπεδο με την προπονητική και αθλητική ψυχολογία νεαρών αθλητών ως προπονητής- γυμναστής σε σωματεία διαφόρων αθλημάτων αλλά και ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε ιδιωτικό κολλέγιο. Μετά την αποφοίτηση μου, εργάστηκα σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παιδικής και εφηβικής ηλικίας καθώς και σε αθλητικούς συλλόγους υψηλού επιπέδου. Συμμετείχα ως ομιλητής σε αρκετά συνέδρια με θέμα την άθληση των συγχρόνων εφήβων, τα προβλήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής καθώς και πρωτοστάτησα σε ενέργειες για την αναδιάρθρωση της Φυσικής Αγωγής στο Ενιαίο και Επαγγελματικό Λύκειο.

Η καλύτερη διαφήμιση, το χαμόγελο σας

| 8 χρόνια οδηγώ στο καλύτερο

Από το 2012 εώς το 2020 υπήρξα ιδρυτικό μέλος και διαχειριστής του Training Club, μιας σχολής αθλητικής προετοιμασίας, αναλαμβάνοντας όλα αυτά τα χρόνια πάνω απο 400 υποψηφίους. Λαμπρότερα παραδείγματα τα ρεκόρ βαθμολογίας στις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ τις χρονιές 2016 με 56 μονάδες (Καλόμοιρος Γιάννης) και 2017 με 58 μονάδες (Κυφωνίδης Δημήτρης),καθώς και την επίτευξη των όριων για τις Στρατιωτικές Σχολές από την Ευγενία Μ. που μέσα σε 10 μήνες με την άριστη συνεργασία του διατροφολόγου (Τσιμπερίδη Ιωάννη) κατάφεραμε να χάσει 36 κιλά να έχει δείκτη μάζας μέσα στα επιτρεπτά όρια και να επιτύχει στις αθλητικές δοκιμασίες.

Στο ενεργητικό μου έχω σεμινάρια βελτίωσης φυσικής κατάστασης, πρόληψης τραυματισμών καθώς και αθλητικής αξιολόγησης. Είμαι κάτοχος διπλώματος ναυαγοσωστικής, πτυχίου πρώτων βοηθειών, πιστοποιημένος γυμναστής Let’s Band καθώς και του συστήματος αξιολόγησης ανθρώπινης κίνησης FMS όπως και του συστήματος αθλητικής αξιολόγησης FCS.

Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος “Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκούμενους” στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής.

Είμαι παντρεμένος με την Ζωή Μπούσιου και μαζί έχουμε αποκτήσει μια κόρη, την Μαρία.

τεφαα Θεσσαλονίκης απθ
τεφαα Κομοτηνής δπθ
fms toloudis τολουδης
fcs τολουδης βασιλης

Οι προπονήσεις υποστηρίζονται από την  Νο. 1 εταιρία στους αθλητικούς παλμογράφους