Προετοιμασία για τα αθλήματα – αγωνίσματα ΕΠΟΠ

Αθλητική Προετοιμασία, Προπονήσεις για τα αγωνίσματα - αθλήματα ΕΠΟΠ

Πλήρης Προετοιμασία για την προκήρυξη ΕΠΟΠ με Προπονήσεις για τα Αγωνίσματα / Αθλήματα, Προετοιμασία για τα Ψυχομετρικά Τεστ και Ιατρικές Εξετάσεις

H Toloudis Sports Coach αναλαμβάνει την προετοιμασία σου για την προκήρυξη ΕΠΟΠ, με προπονήσεις για τα αγωνίσματα – αθλήματα, μαθήματα ψυχομετρικών και συμπλήρωση αιτήσεων.

Με ΦΕΚ ανακοινώθηκε η πρόσληψη 1700 Επαγγελματιών Οπλιτών ΕΠΟΠ με τη μορφή προκήρυξης, αναλυτικά τα αγωνίσματα, τα αθλήματα και τα ψυχομετρικά. Σε συνέχεια των προηγούμενων ετών, έτσι και φέτος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει νέες θέσεις στις ένοπλες δυνάμεις. Με σκοπό τη στελέχωση του Στρατού Ξηράς, Πολεμικής Αεροπορίας, Πολεμικού Ναυτικού και Νομικού Σώματος.

Ο αριθμός των θέσεων που προκηρύχθηκαν είναι οι εξής:

 • 964 θέσεις ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς
 • 430 θέσεις ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
 • 298 θέσεις ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία
 • 8 θέσεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα

 

προετοιμασία τολουδης

Μαζί μας θα πετύχεις ΣΙΓΟΥΡΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

 • Καθημερινές προπονήσεις για τα αγωνίσματα αθλήματα ΕΠΟΠ και ΚΥΡΙΑΚΕΣ
 • Προπονήσεις στο γήπεδο που εσύ επιλέγεις
 • Ευέλικτο πρόγραμμα προπονήσεων σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις
 • Πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε σένα
 • Ιδιόκτητο γυμναστήριο καθημερινά διαθέσιμο
 • Πρόληψη και Αντιμετώπιση τραυματισμών με σύγχρονες μεθόδους
 • Προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ
 • Στενή συνεργασία με διατροφολόγο για άριστα αποτελέσματα
 • Συμπλήρωση της αίτησης με σωστή σειρά ειδικοτήτων
 • Επικοινωνία με επιτυχόντες μας που ήδη υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις
 • Σύγχρονες μεθόδους προπόνησης με 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στο αγώνισμα των έλξεων

 

Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που σου ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ πως σε διάστημα 2 Μηνών

θα ΦΤΑΣΕΙΣ τα όρια για τα αγωνίσματα – αθλήματα

Προσόντα και κωλύματα υποψηφίων ΕΠΟΠ για κατάταξη:

 1. Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
 2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες από 1-1-1996 έως 31-12-2004). Οι υπηρετούντες ως οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες από 1-1-1993 έως 31-12-2004).
 3. Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες.
 4. Να έχουν τις γραμματικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητα στο Παράρτημα «Α».
 5. Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων.
 6. Να έχουν, όσοι ήδη υπηρετούν, θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.
 7. Οι ΕΠΟΠ πρέπει να μην έχουν τα παρακάτω κωλύματα:
  1. Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
  2. Να μην έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της ως άνω περίπτωσης. Έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
  3. Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
  4. Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους οι εκπληρώσαντες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Τα παραπάνω απαιτούμενα προσόντα, με την επιφύλαξη της περίπτωσης (2) της υποπαραγράφου 3α της παρούσας, πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο της προκήρυξης των θέσεων ΕΠΟΠ και κατά το χρόνο της κατάταξής τους. Τα δε κωλύματα συμμετοχής της υποπαραγράφου 3β της παρούσας πρέπει να μην υπάρχουν κατά το χρόνο της κατάταξής τους.

 

Δεν αποτελεί κώλυμα για την συμμετοχή στο διαγωνισμό το αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή αν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωσή τους.

 

Δεν μπορούν να καταταγούν ως ΕΠΟΠ πρώην Υπαξιωματικοί, που ενώ υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως μόνιμοι ή ΕΠΟΠ, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία, καθώς και όσοι εκπλήρωσαν εναλλακτική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας.