Αγωνίσματα, αθλήματα – Προπονήσεις για την Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2022

Αγωνίσματα, αθλήματα – Προπονήσεις για την Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2022

Προετοιμασία για την Προκήρυξη ΕΠΟΠ ( Αγωνίσματα, Αθλήματα, Ψυχομετρικά Τεστ, Συμπλήρωση αιτήσεων)

Αναλαμβάνουμε την συνολική προετοιμασία για την Προκήρυξη ΕΠΟΠ

Με ΦΕΚ ανακοινώθηκε η πρόσληψη 1639 Επαγγελματιών Οπλιτών ΕΠΟΠ με τη μορφή προκήρυξης, αναλυτικά τα αγωνίσματα, τα αθλήματα και τα ψυχομετρικά. Σε συνέχεια των περσινών προσλήψεων έτσι και φέτος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει νέες θέσεις στις ένοπλες δυνάμεις.

Νέες θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών – ΕΠΟΠ

Σύμφωνα με τα προεδρικά διατάγματα οι νέες θέσεις ΕΠΟΠ που προκηρύσσονται είναι οι εξής:

  1. 1030 θέσεις στο Στρατό Ξηράς (άνδρες- γυναίκες)
  2. 308 στο Πολεμικό Ναυτικό
  3. 281 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία (άνδρες- γυναίκες)
  4. 20 θέσεις στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων (άνδρες- γυναίκες)

Καθημερινές Προπονήσεις αλλά και on-line καθοδήγηση για να τα καταφέρεις. Είμαστε οι μόνοι που συνδιάζουμε την προπόνηση γηπέδου με το γυμναστήριο, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους.

Προσόντα Επαγγελματιών Οπλιτών – ΕΠΟΠ

  1. Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
  2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες από 1-1-1995 έως 31-12-2003). Οι υπηρετούντες ως οπλίτες βραχείας ανακατάταξης (ΟΒΑ), να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως ΕΠ.ΟΠ. (γεννηθέντες από 1-1-1992 έως 31-12-2003).
  3. Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ οι άνδρες και 1,55μ οι γυναίκες.
  4. Να έχουν τις γραμματικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητες στο Παράρτημα «Α».
  5. Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων.

Μην πανικοβάλλεσαι από τα απαισιόδοξα sites. Είμαστε εδώ για να τα καταφέρεις…

Μπορούν να σε διαβεβαιώσουν οι εκατοντάδες υποψήφιοι που μας εμπιστεύτηκαν.

georgia voitsidi
georgia voitsidi
17:32 04 Apr 22
Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστή έμαθα τι πάει να πει κούραση, αδρεναλίνη, στεναχώρια αλλα και χαρά. Να μην τα παρατάω αλλα με κάθε δυσκολία και αναποδιά να συνεχίζω δίνοντας το 100% του εαυτού μ και όλα αυτά στα πλαίσια των προπονήσεων. ΩΣΤΟΣΟ δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσένα Βασίλη, είμαι πραγματικά ευγνώμων που με πίεσες στα άκρα μου, που δεν έχασες τις ελπίδες σου για εμένα και με βοήθησες να πετύχω τους στόχους μ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!! Όσον αφορά τις προπονήσεις δεν χω λόγια και αυτο αποδεικνύεται άλλωστε και με τον συνεχή κόπο του με πτυχία στην άθληση και στους τραυματισμούς. Έτοιμος για όλα ακούει τις ανάγκες των παιδιών και πράττει ανάλογα σε σύγκριση με αλλες ομάδες που πιέζουν τους μαθητές τους χωρίς όμως να υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους αφήνοντας τους με τραυματισμούς και απογοήτευση στα πρόσωπα τους.
Anastasia Apostolaki
Anastasia Apostolaki
10:33 29 Mar 22
Κατάφερα με την βοήθεια του συγκεκριμένου προπονητή, να περάσω στα αγωνίσματα των προκαταρκτικών εξετάσεων, με την προετοιμασία ενάμιση μηνός. Ο τρόπος προπόνησης και εκπαίδευσης του είναι μεθοδικός και έχει άμεσα αποτελέσματα στις επιδόσεις των αθλητών. Επιπροσθέτως παρέχει υποστήριξη στους αθλητές καθολης της διάρκειας της προετοιμασίας και τους βοηθάει σε πολλούς τομείς. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
16:01 23 Mar 22
Ευχαριστούμε πολύ τον Βασίλη Τολούδη για την άριστη συνεργασία που είχε τόσο με το παιδί μας, που ήταν υποψήφια, όσο και με μας ,τους γονείς. Εκτός από την επαρκέστατη αθλητική προετοιμασία, πρόσφερε μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη στο παιδί, ακόμη και ιατρικές συμβουλές για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε στο καλάμι του ποδιού. Σημαντική ήταν κι η προετοιμασία των παιδιών από ψυχολόγο για τα ψυχομετρικά τεστ.Μας πρόσφερε ακούραστα βοήθεια ακόμη και για τη συμπλήρωση των αιτήσεων, παρακολουθώντας τη διαδικασία μέχρι το τέλος. Το αληθινό του ενδιαφέρον και το δέσιμο με τα παιδιά, αυτή τη δύσκολη χρονιά για τους μαθητές της Γ Λυκείου ,που είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από το διάβασμα, τις προκαταρκτικές εξετάσεις μέσα στη σχολική χρονιά, μετέτρεψε την ώρα της προπόνησης σε διασκέδαση. Πάντα με χαρά και κέφι πήγαινε το παιδί στην προπόνηση, η βελτίωσή της και τα ζεστά λόγια του προπονητή της της αναπτέρωναν το ηθικό, της ανέβαζαν την ψυχολογία.Πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή συνταγή για την επιτυχία .Συγχαρητήρια, Βασίλη, για την τόσο οργανωμένη δουλειά σου!
MARIA TSAKIRPALOGLOU
MARIA TSAKIRPALOGLOU
07:45 23 Mar 22
Η συνεργασία μας με τον κ. Τολούδη δεν ήταν απλά εξαιρετική....Ένας άνθρωπος που πρώτα απ όλα είναι κοντά στα παιδιά..."Ακούει" τις ανησυχίες τους και τους φόβους τους.Παρακολουθεί κάθε παιδί ξεχωριστά και είναι εκεί σε όποιο θέμα μπορεί να προκύψει (ψυχολογικό, ιατρικό, προπονητικό με τους συνεργαζόμενους επιστήμονες).Επαγγελματίας υψηλού επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα και ο "μεγάλος αδελφός" των παιδιών που τους "προσέχει"...Πάντα δίπλα στους γονείς και στις δικές τους επίσης ανησυχίες, να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που τους απασχολούν.ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Κ. ΤΟΛΟΥΔΗ???
Despina Ioannidou
Despina Ioannidou
21:19 22 Mar 22
κ. Τολούδη, ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη βοήθεια, εμψύχωση και συμπαράσταση σας, στην προσπάθεια της κόρης μας στις αθλητικές και ψυχομετρικές δοκιμασίες των στρατιωτικών σχολών. Η επιτυχία της οφείλεται στην οργάνωση, την μεθοδικότητα και την πολύχρονη εμπειρία σας. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες !
Ευαγγελια Τσικνακη
Ευαγγελια Τσικνακη
16:04 21 Mar 22
Συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο TOLOUDIS SPORT για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών μας στις προκαταρκτικές εξετάσεις στρατιωτικών σχολώνΗ εμπειρία η συμπαράσταση και κατευθυντήριες οδηγιες που είχαν τα παιδιά καθ' όλην τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν πολύτιμες για άκρως βοηθητικές για την ολοκλήρωση και πραγματοποίηση των στόχων τους....Προπονητής που είναι δίπλα στα παιδιά και στους γονείς που τον ζαλιζουμε με τόσες ερωτήσεις!!!!
Δείτε όλες τις κριτικές
js_loader

ΕΠΟΠ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ / ΑΘΛΗΜΑΤΑ / ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ / ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη των ΕΠΟΠ του 2022 θα πρέπει να εξετασθούν για την σωματική ικανότητα τους. Θα υποβληθούν σε ψυχομετρικά τεστ και τεστ προσωπικότητας. Τέλος,  θα υποβληθούν σε μια σειρά αθλητικών δοκιμασιών, τα αγωνίσματα των οποίων διαφέρουν για τους υποψήφιους των ειδικών δυνάμεων.

Αναλαμβάνουμε την Προετοιμασία σου για τις αθλητικές δοκιμασίες (αγωνίσματα, αθλήματα) και τα ψυχομετρικά τεστ με εγγύηση επιτυχίας.

ΕΠΟΠ: Αγωνίσματα, αθλήματα, Ψυχομετρικά τεστ

Πως θα φτάσεις του στόχους σου:

  • Καθημερινές προπονήσεις και ΚΥΡΙΑΚΕΣ
  • Πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε σένα
  • Ιδιόκτητο γυμναστήριο καθημερινά διαθέσιμο
  • Πρόληψη και Αντιμετώπιση τραυματισμών με σύγχρονες μεθόδους
  • Προετοιμασία για τα ψυχομετρικά τεστ
  • Στενή συνεργασία με διατροφολόγο για άριστα αποτελέσματα
  • Συμπλήρωση της αίτησης με σωστή σειρά ειδικοτήτων
  • Επικοινωνία με επιτυχόντες μας που ήδη υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις
  • Σύγχρονες μεθόδους προπόνησης με 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στο αγώνισμα των έλξεων

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ- ΑΘΛΗΜΑΤΑ

προκήρυξη εποπ 2020 Toloudis Sports Coach αθλητικη προετοιμασια αγωνισματα

Αγωνίσματα Αθλήματα ΕΠΟΠ (Ψυχομετρικά Τεστ)

Α/ΑΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ
1Δρόμος 100μ.16''
2Δρόμος 1 Μιλίου7' και 30''
3Άλμα σε ύψος με φορά1,05μ.
4Άλμα σε μήκος με φορά3,60μ.
5Ρίψη σφαίρας (7,275χλγ). Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι4,50μ.
6Κάμψεις - τάσεις των αγκώνων15 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄
7Αναδιπλώσεις του κορμού, με τα χέρια στην ανάκαμψη και τα γόνατα διπλωμένα.20 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2 ́
8Μεταφορά δύο (2) κανίστρων (δοχείο μεταφοράς ύδατος),
20 χλγ. έκαστο, για 150 μ. χωρίς επαφή των κανίστρων με το έδαφος
2 ́
9Έλξεις σε μονόζυγο4 συνεχείς επαναλήψεις με οποιαδήποτε λαβή
10Ελεύθερη κολύμβηση 50μ.3'

Αγωνίσματα Αθλήματα ΕΠΟΠ Ειδικές Δυνάμεις (Ψυχομετρικά Τεστ)

Α/ΑΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ
1Δρόμος 100μ.16''
2Δρόμος 1 Μιλίου7' και 30''
3Άλμα σε ύψος με φορά1,05μ.
4Άλμα σε μήκος με φορά3,60μ.
5Ρίψη σφαίρας (7,275χλγ). Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι4,50μ.
6Κάμψεις - τάσεις των αγκώνων30 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2΄
7Αναδιπλώσεις του κορμού, με τα χέρια στην ανάκαμψη και τα γόνατα διπλωμένα.30 επαναλήψεις σε χρόνο έως 2 ́
8Μεταφορά δύο (2) κανίστρων (δοχείο μεταφοράς ύδατος),
20 χλγ. έκαστο, για 150 μ. χωρίς επαφή των κανίστρων με το έδαφος
2 ́
9Έλξεις σε μονόζυγο6 συνεχείς επαναλήψεις με οποιαδήποτε λαβή
10Ελεύθερη κολύμβηση 50μ.3'

Αίτηση προκήρυξης ΕΠΟΠ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση τους το αργότερο μέχρι την 26 Απριλίου 2022. Οι αιτήσεις συμπληρώνονται ηλεκτρονικά στα παρακάτω site και θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Ηλεκτρονική Εφαρμογή ΓΕΣ Αποστολής Αίτησης Υποψηφίου ΕΠΟΠ :

εποπ προετοιμασία αθλήματα αγωνίσματα 2022 προκήρυξη
Αναλαμβάνουμε να συμπληρώσουμε την αίτηση και αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Παράλληλα συμβουλεύουμε τους υποψήφιους για την ιδανικότερη επιλογή ειδικοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προκηρύξεις ΕΠΟΠ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι να απευθύνονται στο Help Desk του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τηλ.: 210-6553861, 210-6553862, 210-6553863, 210-6553864, κατά τις ώρες 08:00 – 20:00, και στην ιστοσελίδα https://geetha.mil.gr/proslipseis-stratiotikoy-prosopikoy-ep-op/.